Vsa dela izvajamo z kvalitetnimi materiali tovarne JUB. Smo družinsko podjetje, v tej obliki smo uspešno na trgu  od  leta 2003

Fasaderstvo

Fasaderstvo nam je trenutno na prvem mestu, saj se sedaj ko so na razpolago subvencije eko sklada, ogromno ljudi odloča za nove izolacijske fasade. Pomagamo strankam tudi urediti  vse potrebno za pridobitev subvencij eko sklada.Izvajamo izolacijske  fasade, vse v sistemu JUB  JUBIZOL, kjer je garancija na material 15  let, na delo 10  let in proti  algam in plesnim končnega sloja 5 let, tovarna našim strankam tudi brezplačno izdela barvno študijo objekta v želenih barvah, načrte sidranja, naredimo vam predstavitev in še kaj.

Izvajamo fasade  v sistemu JUB  JUBIZOL  EPS  - beli stiropor. V sistemu JUB  JUBIZOL  EPS  graphite  in graphite strong, ta sistem je sedaj zelo popularen, vrhunske kvalitete, dobre parapropustnosti in resnično topV sistemu JUB  JUBIZOL  MW nature kamena volna plošče  ali lamele – tukaj kot izolacijo dovoljuje tovarna JUB uporabo kamene volne tovarne Knauff Insulation. Fasad smo naredili ogromno veliko kvadratnih metrov in stranke so zadovoljne.

Soboslikarstvo

Izvajamo vsa soboslikarska dela, notranje, kitanje, barvanje, izravnave bavalitov , zelo radi strankam prisluhnemo in jim pomagamo izbrati prave tone barv iz naše barvne palete tovarne JUB.Za vsako stranko si vzamemo čas, ji prisluhnemo, svetujemo  in se potrudimo da dela izvedemo po ugodni ceni in v kratkem roku.

Pleskarstvo

Pleskarska dela se še vedno izvajajo dokaj pogosto, ljudje želijo obdržati stara okna-seveda lesena, sploh v starejših objektih, mi ta okna  ali vrata lepo obnovimo z kvalitetnimi materiali, prav tako kovinske in lesene ograje,razno pohištvo  in še kaj , skratka vse kar si stranke zaželijo.

Barvanje fasad

Ko se vaša fasada umaže  in izgubi svjo kvaliteto čez nekaj let, priporočamo osvežilno barvanje fasade, kar kvalitetno izvajamo s kvalitetno barvo podjetja JUB Revital AG  ali Revital SI, barva revital ima v sebi mikro vlakna, ki zapolnijo morebitne razpoke, barva je proti algam in plesnim vrhunska.Za stranke izvajamo barvanja iz lestev  ali gradbenega odra, katerega imamo za lastne potrebe.

Štukaterstvo

Štukature so še vedno v modi, ali gre za rekonstrukcije starih štukatur okoli oken, vrat, ali pod stropi, ali pa za nove izdelave predvsem pri fasadah okoli oken in pod stropi, tudi to zelo kvalitetno izvajamo in strankam pred izvedbo svetujemo in nabavimo ves material.

Lepljenje tapet

Tapete so sedaj vedno bolj zopet želja strank. Uporabljajo se zelo močne, bolj težke, kvalitetne tapete, veliko je v njih angleškega privdiha in jih kar veliko položimo, seveda ob obisku stranke prinesemo s seboj kataloge, strankam svetujemo in tudi dobavimo tapete. Prav tako se veliko nameščajo tudi foto tapete, ki jih prav tako kvalitetno izvedemo.

Dekorativne tehnike

Ko stranka želi nekaj več ali, ko želi poudariti  kak prostor  ali steno, takrat strankam priporočamo dekorativne tehnike, ki so večji del pralne  in dolgo obstojne, z njimi se lahko izdelajo imitacije kamna, lesa itd. Dekorativne tehnike izvajamo z materiali tovarne JUB ali iz uvoza - predvsem iz Italije. Strankam prav tako prinesemo vzorčne materiale - kataloge, če je potrebno. Da se stranka lažje odloči, pa tudi naredimo model.

Izolacija podstrešja

Vsaka hiša  ali večstanovanjska stavba za kvalitetno izolacijo stavbe potrebuje tudi kvalitetno izolirano podstrešje. To vam izvedemo v takih debelinah, da lahko prav tako pridobite sredstva eko sklada prii čem vam tudi svetujemo.

Izkopi z mini bagrom

Izvajamo izkope, planiranja, preboje, seveda vse po ugodni ceni.

Manjša gradbena zaključna dela

Ko stranka potrebuje zraven soboslikarskih in podobnih del še kakšna manjša gradbena dela, smo tukaj in z veseljem uredimo tudi te zadeve. Kar pa je zelo pomembno, sodelujemo z veliko izvajalci in lahko prevzamemo rekonstrukcijo kompletnega objekta na ključ, po ugodnih cenah. Prav tako se ukvarjamo z čiščenjem poslovnih prostorov.